Italia do zjedzenia została nagrodzona Nagrodą Magellana 2018, za najlepszy przewodnik kulinarny roku.
Tak jak i w poprzednich książkach i tutaj Bartek Kieżun zabiera nas w podróż po Włoszech.
Tak jak i w poprzednich książkach i tutaj Bartek Kieżun zabiera nas w podróż po Włoszech.
Podziwiamy sztukę, architekturę danego regionu Włoch aby potem zanurzyć się w smakowitach daniach tegoż regionu.
Cała książka to piękne opowieści i cudowne zdjęcia.
Cała książka to piękne opowieści i cudowne zdjęcia.
Ja po przeczytaniu od razu chciałam jechać do Włoch - pandemia mnie przystopowała 😉
Do kompletu Bartek zamieszcza przepisy na potrawy które warto przygotować z dostępnych u nas produktów.
Oczywiście że przygotuję niejedno danie z książki Kieżuna.
Tytuł: Italia do zjedzeniaAutor: Bartek Kieżunksiążka kucharska, kulinaria, przepisy kulinarneWydawnictwo: BuchmannWydanie I 2017 rokWydanie II 2018 rokstron 304
0 komentarze
Prześlij komentarz
Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.