Amerykańskie dodatki w postaci kalifornijskiej marynowanej papryki i szynki pastrami z pieprzem nadają im jedynego i niepowtarzalnego smaku.
Polecam, popróbujcie.
Kanapki po amerykańsku.
Składniki:
- kromki pieczywa pełnoziarnistego
- majonez wegański
- papryka marynowana kalifornijska
- plastry szynki pastrami z pieprzem
- listki sałaty rzymskiej
- pieprz czarny
Przygotowanie kanapek:
- Kromki chleba podpiekłam na suchej patelni.
- Każdą kromkę posmarowałam majonezem z aquafaby, na nim ułożyłam listki sałaty rzymskiej, plastry pastrami, plaster papryki, kleks majonezu i oprószyłam pieprzem.
Smacznego.
Pomysł własny.
"Podróże małe i duże"
W wiosennym lesie |
2 komentarze
Bardzo fajne kanapeczki. Wyglądają wyśmienicie, doskonała alternatywa dla tradycyjnych kromek.
OdpowiedzUsuńCieszę się że przypadły Ci do gustu.
UsuńMiło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.