Układamy nasze ulubione produkty na pełnoziarnistym chlebie najlepiej i potem zajadamy ze smakiem.
Dziś proponuję tuńczyka, szynkę i ogórki, połączenie idealne.
Kanapki na śniadanie.
Składniki: 1 porcja
- 2 tosty pełnoziarniste
- 1 ogórek konserwowy
- 2 plastry szynki
- 2 plastry sera żółtego
- 80 g tuńczyka z puszki
- pasta łososiowa do smarowania
- 2 rzodkiewki
Przygotowanie kanapek:
- Tosty podpiekłam na suchej patelni i jeszcze gorące posmarowałam pastą z łososia i ułożyłam na nich plastry sera żółtego.
- Potem ułożyłam kawałki tuńczyka, plastry szynki oraz pokrojone w plastry rzodkiewki.
- Zajadamy ze smakiem.
Smacznego.
Pomysł własny.
"Podróże małe i duże"
Budynek dawnej Poczty Konnej w Kołacinie woj. łódzkie |
0 komentarze
Prześlij komentarz
Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.