Te małe, chrupiące kanapki to porządne, pożywne śniadanie, to ładunek energetyczny na kolejne godziny.
Polecam serdecznie, zróbcie sobie pyszne śniadanie.
Kanapkowa rozkosz.
Składniki:
- kromki pieczywa chrupkiego żytniego
- pasta z awokado z fetą
- 1 puszka sardynek w oleju
- koperek
Przygotowanie śniadania:
- Kromki pieczywa posmarowałam pastą z awokado z fetą.
- Otworzyłam puszkę z sardynkami, odlałam olej a sardynki ułożyłam na kanapkach.
- Udekorowałam koperkiem.
- Są naprawdę przepyszne, polecam.
Smacznego.
Pomysł własny.
"Podróże małe i duże"
Ruiny Zamku w Bąkowej Górze woj. łódzkie |
2 komentarze
Pyszności!!!
OdpowiedzUsuńCoś dla mnie. Uwielbiam takie śniadanko.
Miłego weekendu:)
Cieszę się i pozdrawiam.
UsuńMiło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.