Aromatyczne omułki tym razem z puszki w oleju i włoskie salami spianata spisały się tutaj rewelacyjnie.
Polecam gorąco na śniadanie czy kolację.
Ciepłe włoskie kanapki z salami i wędzonymi omułkami.
Składniki:
- kromki chleba razowego - wedle upodobań
- mała puszka omułek wędzonych w oliwie
- 50 g salami spianata łagodne
- 2 pomidory
- posiekane listki estragonu
- olej do grzanek
Przygotowanie bruschetty:
- Kromki chleba skropiłam olejem i podsmażyłam na patelni z obu stron.
- Każdą posmarowałam olejem z puszki, ułożyłam plasterki salami, omułki, plastry pomidora i posypałam listkami estragonu.
- Podałam gorące.
Smacznego.
Przepis własny.
"Podróże małe i duże"
Odnowiony Dwór w Ujeździe koło Tomaszowa Mazowieckiego |
0 komentarze
Prześlij komentarz
Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.