Koktajl ze szpinaku i kefiru pomoże zwiększyć przemianę materii a dodatkowo ucieszyć podniebienie.
Koktajl jest pyszny, polecam na śniadanie.
Dodatkowo kilka kolorów na uśmiech.
Koktajl ze szpinaku.
Składniki:
- 250 ml kefiru - miałam Robico
- 50 g liści szpinaku
- 1 łyżka miodu
Liście szpinaku umyłam, osuszyłam i włożyłam do kielicha blendera.
Dodałam również miód i kefir i zmiksowałam całość na gładki napój.
Dla mnie najlepszy schłodzony.
Na zdrowie!
Przepis autorski.
"Podróże małe i duże"
Willa - Kazimierz Dolny |
0 komentarze
Prześlij komentarz
Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.