Ja zajadam sam a jeszcze taki pyszny to znika szybko, polecam wypróbować.
Dip z awokado i kolendry.
Składniki:
- 1 dojrzałe awokado
- sok z 1/2 cytryny
- sól niebieska perska
- 1 szalotka
- 1 ząbek czosnku
- 2 - 3 łyżki posiekanej kolendry
- 2 łyżki posiekanego szczypiorku
Dodałam posiekaną szalotkę i czosnek a także szczypiorek i kolendrę, wymieszałam.
Doprawiłam do smaku solą i sokiem z cytryny.
Mało pracy a efekt pyszny.
Smacznego.
Przepis autorski.
"Podróże małe i duże"
Czapla siwa |
0 komentarze
Prześlij komentarz
Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.