niedziela, 28 sierpnia 2016

Arbuz w occie balsamicznym

Jadłam już truskawki w occie balsamicznym z pieprzem a teraz spróbowałam w podobny sposób podanego arbuza.
Tak podany ma bardzo ciekawy, głęboki smak i doskonale orzeźwia w ciepłe dni.
Spróbujcie i tak podany owoc arbuza, podejrzewam że zasmakuje i Wam.
Arbuz w occie balsamicznym.


            Składniki:
  • kawałki arbuza
  • ocet balsamiczny
Arbuza pokroiłam w grube słupki. 
Ocet balsamiczny, jakieś 100 ml wylałam na patelnię i chwilę smażyłam aż zaczął gęstnieć.
Polałam wówczas kawałki arbuza gęstym sosem balsamicznym. 
Smacznego.
Przepis autorski.
"Podróże małe i duże"
Widzicie ją? - traszka

0 komentarze

Prześlij komentarz

Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.

Łączna liczba wyświetleń

Obserwatorzy Blogger