czwartek, 1 października 2015

Koreczki z białej kiełbasy

Fajna przekąska na przyjęcia dla gości.
W kilka minut stworzymy bardzo pyszną i efektowną przekąskę.
Zapraszam do próbowania.
Koreczki z białej kiełbasy.


               Składniki:
  • talarki białej parzonej kiełbasy
  • tarty chrzan
  • jajeczka przepiórcze
  • rzeżucha
  • rzodkiewki
  • wykałaczki
Kiełbasę pokroiłam na talarki i każdy plasterek posmarowałam aromatycznym chrzanem.
Jajeczka przepiórcze ugotowałam na twardo, obrałam i nadziałam na wykałaczki potem nadziewając plasterki kiełbasy.
Posypałam wszystko rzeżuchą i ułożyłam ósemki rzodkiewek.
Smacznego.
Przepis własny.
"Podróże małe i duże"
Rozewie

0 komentarze

Prześlij komentarz

Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.

Łączna liczba wyświetleń

Obserwatorzy Blogger