W kilka minut stworzymy bardzo pyszną i efektowną przekąskę.
Zapraszam do próbowania.
Koreczki z białej kiełbasy.
Składniki:
- talarki białej parzonej kiełbasy
- tarty chrzan
- jajeczka przepiórcze
- rzeżucha
- rzodkiewki
- wykałaczki
Jajeczka przepiórcze ugotowałam na twardo, obrałam i nadziałam na wykałaczki potem nadziewając plasterki kiełbasy.
Posypałam wszystko rzeżuchą i ułożyłam ósemki rzodkiewek.
Smacznego.
Przepis własny.
"Podróże małe i duże"
Rozewie |
0 komentarze
Prześlij komentarz
Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.