Zajadajmy jarmuż pod każdą postacią a czipsy chrupmy jako przekąskę, zdrową na dodatek.
Zajadajmy na zdrowie.
Czipsy z jarmużu.
- liście jarmużu
- sól morska
- oliwa z oliwek
Przygotowanie czipsów z jarmużu:
- Liście jarmużu umyłam i osuszyłam.
- Ułożyłam je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, skropiłam oliwą i posypałam solą morską.
- Piekłam czipsy w piekarniku nagrzanym do 150 C z termoobiegiem przez 10 minut.
Smacznego.
Przepis ogólnodostępny.
"Podróże małe i duże"
A kuku - hortensje |
0 komentarze
Prześlij komentarz
Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.