Pewnie wiecie że czasami w prostocie siła.
Pięć składników, kilka minut i pyszna pasta do chleba gotowa, zapraszam do wypróbowania.
Pasta z tuńczyka.
Składniki:
- 140 g tuńczyka w sosie własnym
- pęczek szczypiorku
- 2 łyżeczki kwaśnej śmietany 12 %
- 1 łyżeczka musztardy Dijon
- pieprz
Potem dodałam śmietanę i musztardę i wymieszałam rozdrabniając tuńczyka widelcem.
Na koniec doprawiłam pieprzem do smaku.
Pasta gotowa, najlepiej smakuje zimna.
Smacznego.
Przepis własny.
"Podróże małe i duże"
Znajoma wiewiórka Basia |
0 komentarze
Prześlij komentarz
Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.