Danie szybkie, proste, wykwintne a zarazem bardzo proste.
Polecam tak podaną rybę.
Bajecznie jajeczna ryba.
Składniki:
- 4 - 5 jajek ugotowanych na twardo
- 1 wędzona makrela
- kilka łyżeczek kawioru z ryb atlantyckich
- koperek
Jaja ugotowałam na twardo, obrałam i poprzekrawałam na połówki.
Rybę obrałam ze skóry i oddzieliłam od ości.
Na talerzu ułożyłam kawałki ryby, połówki jaj na których ułożyłam kawior, posypałam wszystko koperkiem.
Smacznego.
Pomysł własny.
"Podróże małe i duże"
Borowik brunatny |
0 komentarze
Prześlij komentarz
Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.