Mieszanka jest zdrowa, bez konserwantów i ulepszaczy, bez GMO i E-coś tam.
Mieszanki warte są wypróbowania dla osób które są ograniczone czasowo oraz dla leniuszków.
Nie wymagają bowiem dużo pracy a efekt zadziwi każdego.
Zdrowy, pyszny chleb wjeżdża na stół.
Ja swój dzisiejszy chleb piekłam w wypiekaczu więc jeszcze szybciej.
Zapraszam serdecznie.
- mieszanka chleba staropolskiego z czarnuszką
- woda
- wypiekacz
Włączyłam maszynę na program do wypieku pełnoziarnistego chleba i po 3 godzinach bochen gotowy.
Można także chleb upiec metodą ręczną która jest doskonale opisana na opakowaniu chleba.
W skład mieszanki wchodzą:mąka żytnia T 720, mąka pszenna T 750, czarnuszka, naturalny zakwas żytni, sól, drożdże instant.
"Chleb na Zdrowie"
3 komentarze
Również korzystam z tych mieszanek, chleby są pyszne, polecam:)
OdpowiedzUsuńA ja zrobilem ostatnio pare bułek razowych, hehe. Nawet mi wyszly :)
OdpowiedzUsuńwygląda smacznie:) zjadłabym kropeczkę z masłem:d
OdpowiedzUsuńMiło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.