Wyjmuje tylko wtedy kiedy jest potrzebne i potrawy nabierają innego smaku, pysznego smaku.
Składniki:
- 250 g masła
- 2 ząbki czosnku
- szczypta soli
Czosnek po obraniu drobniutko posiekałam i roztarłam z solą.
Następnie przełożyłam do masła i rozcierałam aż czosnek równomiernie w całym maśle się rozłożył.
Jeśli będziecie używać od razu to włóżcie do lodówki a jeśli ma być na później to proponuje zamrażarkę.
Smacznego.
4 komentarze
ja daję więcej czosnku ;)
OdpowiedzUsuńDla każdego tak jak lubi.
UsuńMożna więcej i mniej także.
na pierwszy rzut oka myślałam że to banan
OdpowiedzUsuńCzemu nie może byc bananowe masło.
UsuńMiło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.