Składniki:
- 1 dojrzałe awokado
- 4 jaj ugotowane na twardo
- 1 łyżka jogurtu greckiego
- 1 łyżka majonezu
- sól
- pieprz
- 1 ząbek czosnku
- 1 mała cebulka
- 1 łyżeczka soku z cytryny
Cebulkę drobno posiekać, tak samo czosnek.
Dodać do awokado.
Jaja obrać i również drobno posiekać.
Wymieszać z awokado.
Dodać łyżeczkę soku z cytryny.
Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Na koniec dodać majonez i jogurt i dokładnie wszystko wymieszać .
Aby pasta nie ściemniała należy pestkę awokado włożyć do środka pasty.
Smacznego.
Pomysł własny.
0 komentarze
Prześlij komentarz
Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.