Dziś zapraszam na pyszną kaszankę.
Składniki:
- 3 kaszanki
- 1 cebula
- 1 papryka żółta
- 100 ml keczupu z gruszką
- 1 łyżeczka czubrycy zielonej
- pieprz
- 1 łyżka oleju
Dodać do niej paprykę pokrojoną w paski i podsmażać kilka minut.
Dodać na końcu kaszankę, obraną ze skórki i pokrojoną w plastry, przykryć patelnię i pozostawić 3-4 minuty aby kaszanka się podgrzała.
Następnie dodać keczup, czubrycę i pieprz do smaku, wymieszać i gotowe.
Smacznego.
1 komentarze
Nigdy nie jadłam kaszanki w taki sposób. Muszę koniecznie spróbować!
OdpowiedzUsuńMiło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.