Składniki:
- 300 g świeżego szpinaku
- 2 ząbki czosnku
- 1 cebula
- sól
- płatki kukurydziane
- 1 łyżeczka masła
Szpinak oczyścić, umyć i osuszyć a następnie pokroić w paski.
Czosnek i cebulę drobno posiekać i podsmażyć na 1 łyżce oliwy z oliwek.
Dodać szpinak i dusić do miękkości ok. 5 minut.
Płatki kukurydziane pokruszyć i podsmażyć na rozgrzanym maśle.
Posypać szpinak i zajadać.
Smacznego.
Przepis wlasny.
3 komentarze
Ale Ty smacznie gotujesz!!
OdpowiedzUsuńDziekuję:-)
Usuńuwielbiam szpinak pod każdą postacią :D ale o takim jeszcze nawet nie słyszałam - koniecznie muszę spróbować Twojego połączenia :)
OdpowiedzUsuńMiło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.