A teraz po garam masali piecze podniebienie?
Proponuje lemoniadę na ukojenie pieczenia.
Składniki:
- 1 l wody mineralnej gazowanej
- 5 gałązek mięty
- 1 cytryna
- 2 łyżki cukru trzcinowego
Zasypać cukrem i lekko ugnieść.
Następnie zalać wodą mineralną i wrzucić listki mięty.
Wymieszać i schłodzić.
Smacznego.
4 komentarze
idealne orzezwienie! :)
OdpowiedzUsuńkocham lemoniade:)
OdpowiedzUsuńTeż taką często robiłam w lecie ale bez cukru:)
OdpowiedzUsuńjakże można sobie uprościć ten przepis, dodając po prostu nasze cytrynki? też uwielbiamy lemoniadę :)
OdpowiedzUsuńMiło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.