Składniki:
- 2 laski kiełbasy cienkiej
- 2 duże pomidory
- garść listków bazylii
- ser długo dojrzewający do posypania typu parmezan-u mnie dojrzały koryciński
- sól
- pieprz
Kiełbasę pokroić w talarki i podsmażyć na suchej patelni.
Plasterki ładnie się zrumienią.
Pomidory kroimy w plastry a na nich układamy plastry kiełbasy, listki bazylii i wszystko obsypujemy obficie serem.
oprószamy sola i pieprzem.
Przepis dodaję do Akcji
4 komentarze
Nazwa fajna ..a danie wygląda smakowicie.
OdpowiedzUsuńtak prosto, a tak smacznie!:)
OdpowiedzUsuńZ pewnością była pyszna!
OdpowiedzUsuńDanie skomponowane z pysznych składników.
Interesujący sposób podania!
OdpowiedzUsuńMiło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.