Polecam go na wszelakie sposoby.
Ja zrobiłam z kiełbaską i bułką tartą.
Składniki:
- zielony kalafior
- laska cienkiej kiełbasy
- 2 łyżki masła
- bułka tarta
Kalafiora ugotować na parze aldente ok. 20 minut.
Bułkę tartą zasmażyć na maśle.
Kiełbasę pokroić w talarki i zrumienić na suchej patelni.
Kalafiora ułożyć na talerzu i polać bułka tarta , posypać talarkami kiełbasy.
Smacznego.
1 komentarze
WOW!!!! ale foty!!!! świetny pomysł!!! a tytuł na facebooku jest boski he, he
OdpowiedzUsuńMiło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.