Takie szybkie i chłodne napoje szybko gaszą przagnienie w upalne dni.
Składniki:
1 szklanka czarnej porzeczki
4 łyżki cukru-miałam dość kwaśną porzeczkę
500 ml maślanki
Porzeczki obrać, umyć a następnie zmiksować. Do maślanki wlać mus porzeczkowy, dodać cukier i dobrze wymieszać. Schłodzić i podawać.
Smacznego.
0
komentarze
Prześlij komentarz
Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad. Anonimie-podaj swoje imię. Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych. Dziękuję i zapraszam ponownie.
Hej! Nazywam się Dorota Owczarek-Osowski. Gotuję to co lubię i piekę to co uwielbiam. Kocham kuchnię włoską i testowanie nowych produktów. Zapraszam Cię w kulinarną podróż po smakach z całego Świata. Więcej na mój temat.
0 komentarze
Prześlij komentarz
Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.