poniedziałek, 12 marca 2012

Pałki z kurczaka z pikantną skórką

Bardzo szybkie i pyszne danie.
Wykorzystałam przyprawę do kurczaka która dostałam do testowania ze sklepu AleDobre.
Już wcześniej o niej pisałam o przyprawie do kurczaka więc zapraszam do lektury a teraz pałki kurczakowe.


Składniki:

Kurczaka umyć i osuszyć.
Następnie natrzeć mięso przyprawą do kurczaka i zostawić na 1 godzinę w lodówce.
Kurczaka smażyć na patelni z rozgrzanym olejem aż zmiękną i się pięknie zrumienią.
Mają pyszną ,chrupiąca skórkę.

Do tego ulubiona surówka i danie gotowe.
Smacznego.

6 komentarze

  1. Ale mi narobiłaś smaczka, ja uwielbiam to danie. Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  2. Wyglądają pysznie - mimo ze nie przepadam za gotowymi przyprawami. Do smażenia kurczaka dodaję zawsze odrobine masła - ale to kwestia upodobania. Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Często robię właśnie takie pałki, proste i smaczne! Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń

Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.

Łączna liczba wyświetleń

Obserwatorzy Blogger