Jak otrzymałam czubrycę zieloną ze sklepu AleDobre do testowania to nie mogłam się oprzeć zrobieniu aromatycznego masełka.
Składniki:
- 1 litr śmietany 36%
- 1 łyżka czubrycy zielonej
Masło dobrze wypłukać w zimnej wodzie, a następnie dodać czubrycę zieloną i dobrze wymieszać.
Smacznego.
2 komentarze
u mnie czubryca do tej pory lądowała w sałatkach i w twarożku. masło z jej dodatkiem musi być niezwykłe :)
OdpowiedzUsuńRówniez kocham podrasowane masło - u mnie to klasyka czosnek i pietruszka, ale Twój przepis brzmi ciekawie :)
OdpowiedzUsuńMiło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.