Sos jest dobry do mięs na ciepło ale także do wędlin i mięs na zimno.
Składniki:
mąka pszenna
masło
bulion
korniszony
Mąki z masłem zrumienić tak, aby sos był brunatny. Rozprowadzić bulionem, przecedzić przez sitko. Włożyć do sosu pokrajane w kostkę korniszony, zagotować raz i zalać kotlety.
Smacznego. Przepis własny.
0
komentarze
Prześlij komentarz
Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad. Anonimie-podaj swoje imię. Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych. Dziękuję i zapraszam ponownie.
Hej! Nazywam się Dorota Owczarek-Osowski. Gotuję to co lubię i piekę to co uwielbiam. Kocham kuchnię włoską i testowanie nowych produktów. Zapraszam Cię w kulinarną podróż po smakach z całego Świata. Więcej na mój temat.
0 komentarze
Prześlij komentarz
Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.