niedziela, 1 stycznia 2012

Szampan z jagodami

Polecam tak spożywanego szampana.....ma piękny kolor a jagody wzbogacają jego smak.


                     Składniki:
  • szampan
  • zmrożone czarne jagody
Jagody wrzucić do kieliszków.
Szampana schłodzić do temperatury 6-8 stopni a następnie wlewać do kieliszków i oglądać efekty.

Na zdrowie!!!

3 komentarze

  1. Wyglądają bardzo apetycznie, pewnie i tak smakują:-)) pozdrawiam w Nowym Roku

    OdpowiedzUsuń
  2. a zawsze mówiono, że do szampana pasuja truskawi:) jak się okazuje jagody także nadaja się idealnie:) doskonały efekt :)

    OdpowiedzUsuń

Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.

Łączna liczba wyświetleń

Obserwatorzy Blogger