Składniki:
- 4 buraki ugotowane bądź upieczone
- 1 duże winne jabłko
- 1/2 pęczka szczypiorku
- sól
- cukier
- 1 łyżka oliwy
Podobnie jabłko, obrać i zetrzeć na tarce.
Szczypiorek posiekać.
Doprawić do smaku solą i cukrem.
Dodać 1 łyżkę oliwy.
Dobrze wymieszać i chłodzić.
Smacznego.
Przepis rodzinny.
7 komentarze
Trafiłam na twój blog w poszukiwaniu surówki z buraczka, która w swoim składzie nie będzie zawierać octu i chrzanu, czyli będzie odpowiednia dla mamy karmiącej (takiej jak ja). Pozdrawiam, Anonimka ;)
OdpowiedzUsuńCieszę się że Ci smakowała:-)
OdpowiedzUsuńI know this web page offers quality dependent articles
OdpowiedzUsuńor reviews and other stuff, is there any other site which provides these things in quality?
Here is my homepage :: real online slots
trafiłam tu szukając surówki z buraka i znalazłam twój przepis zaryzykowałam i zrobiłam wyszła super
OdpowiedzUsuńSuper jest ta surówka! :)
OdpowiedzUsuńSurówka jest z surowych warzyw!
OdpowiedzUsuńDzieki za pouczenie.
UsuńMiło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.