Ja nie wyobrażam sobie stołu wigilijnego bez karpia ale zostaje on wyparty przez inne ryby.
Składniki:
dzwonka karpia
sól
mąka
Prościej już nie można.
Dzwonki karpia posolić i zostawić na 1 godzinę. Następnie obtoczyć każdy dzwonek w mące i smażyć na oleju do zrumienienia. Smacznego!
0
komentarze
Prześlij komentarz
Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad. Anonimie-podaj swoje imię. Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych. Dziękuję i zapraszam ponownie.
Hej! Nazywam się Dorota Owczarek-Osowski. Gotuję to co lubię i piekę to co uwielbiam. Kocham kuchnię włoską i testowanie nowych produktów. Zapraszam Cię w kulinarną podróż po smakach z całego Świata. Więcej na mój temat.
0 komentarze
Prześlij komentarz
Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.