Orzechowy smak fasoli oraz pikantność sosu chili, polecam.
- 3 szklanki ugotowanej fasoli - ja miałam fioletową i różową
- 1 szklanki pokrojonych w kostkę ogórków - korniszony bądź w sezonie małosolne
- 1/2 szklanki posiekanej cebuli
- 6 - 7 łyżek oleju
- sól morska
- cukier szczypta trzcinowego
- 2 łyżki sosu chili
- 1 łyżeczkę tabasco
2 komentarze
Jakoś bardzo mi się podoba to połączenie. i do tego np. obok jakaś rybka albo coś w tym stylu.
OdpowiedzUsuńMasz rację...rybka pasuje jak ulał...dorsz w płatkach np.:-)
UsuńMiło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.