Podałam go na SURÓWCE Z KAPUSTY PACHNĄCEJ CZOSNKIEM
Składniki:
- pałki kurczaka
- 4 łyżki ciemnego sosu sojowego
- 1/2 łyżeczki przyprawy 4epices
- 1/2 szklanki wina półsłodkiego
- 1 łyżeczka lubczyku suszonego
Pałki wyjąć z marynaty i smażyć na oleju na złoty kolor ze wszystkich stron.
Podawać na surówce z kapusty....pyszności.
Smacznego.
Przepis własny.
2 komentarze
nie znałam, a całkiem smacznie brzmi.
OdpowiedzUsuńDorotka jak ja wiem kiedy do Ciebie wpaść:)Gdzie jak gdzie ale u Ciebie to jest tak prawdziwie i tak po domowemu :)Pozdrawiam Cię cieplutko
OdpowiedzUsuńMiło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.