Jeszcze zdążycie zrobić go na sylwestrowe szaleństwo. Wygląda bajecznie.
SKŁADNIKI:
50 ml whisky
50 ml blue curacao
50 ml Sprite
paski skórki pomarańczowej lub limonkowej
lód
Do shakera z lodem wlewamy whisky i blue curacao, a następnie mieszamy i przelewamy przez sitko do schłodzonego kieliszka. Całość dopełniamy Spritem. Dekorujemy skórkami pomarańczowymi. Smacznego!
Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad. Anonimie-podaj swoje imię. Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych. Dziękuję i zapraszam ponownie.
Hej! Nazywam się Dorota Owczarek-Osowski. Gotuję to co lubię i piekę to co uwielbiam. Kocham kuchnię włoską i testowanie nowych produktów. Zapraszam Cię w kulinarną podróż po smakach z całego Świata. Więcej na mój temat.
2 komentarze
Wygląda kusząco! Z pewnością poczęstuję tym Gości przy najbliższej okazji!!
OdpowiedzUsuńKoniecznie ugość znajomych drinkiem, będą zachwyceni.
UsuńMiło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.