Takie szybkie dania zawsze są przydatne jak czasu mało.
Polecam.
Składniki:
Składniki:
- 1 opakowanie tortilli pszennych
- sos meksykański
- starty żółty ser
- puszka czerwonej fasolki
- garść ugotowanej zielonej fasolki szparagowej
- 1/2 czerwonej papryki pokrojonej w paski
- pomidor pokrojony w plastry
- biała cebula w plastrach
- 50 g chorizo - hiszpańska kiełbasa paprykowa
- 50 g kindziuka w kiełbaskach
- Kindziuk i chorizo podsmażyć na suchej patelni.
- Placki tortilli ugrzać aby były plastyczne, albo w mikrofali albo na patelni.
- Smarować placki sosem meksykańskim a na nim układać wszystkie składniki: pomidora w plastrach, cebulę, kindziuk i chorizo, fasolę, paprykę, fasolkę szparagową.
- Posypać całość serem.
- Zwinąć i gotowe.
0 komentarze
Prześlij komentarz
Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.