Kiełbaski pokroić w plasterki i wraz z pokrojona cebulką podsmażyć na oleju. Następnie wbić jaja -każde posolić i popieprzyć i patelnię nakryć pokrywką aby żółtka ładnie się zakryły. Chwilę smażyć i gotowe.
Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad. Anonimie-podaj swoje imię. Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych. Dziękuję i zapraszam ponownie.
Hej! Nazywam się Dorota Owczarek-Osowski. Gotuję to co lubię i piekę to co uwielbiam. Kocham kuchnię włoską i testowanie nowych produktów. Zapraszam Cię w kulinarną podróż po smakach z całego Świata. Więcej na mój temat.
2 komentarze
proste i ciekawe danie zarazem :) czy producent kielbasek wiedenskich ma tu znaczenie? moze byc henryk kania na przyklad?
OdpowiedzUsuńJasne ze może być.Kupowałam w Lidlu.
UsuńMiło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.