Składniki:
- 100 g plastrów kiełbasy Chorizo
- 100 g kindziuka w małych kiełbaskach
- 1 łyżka masła czosnkowego
- 5 jaj
- 1 cebula
- sól
- pieprz
- szczypiorek do posypania
Rozpuścić masło na patelni i podsmażyć chorizo i kiełbaski kindziuka, a także pokrojoną w pół plasterki cebulę.
Jaja roztrzepać w misce, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Wylać na patelnię i podsmażać podważając brzegi aby masa jajeczna ze środka wpływała pod placek.
Zdjąć z patelni i posypać szczypiorkiem.
0 komentarze
Prześlij komentarz
Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.