Z podanych składników zarobić ciasto i pozostawić na ok. 11 godzin do wyrośnięcia. Następnie "przerobić" ciasto jeszcze raz i włożyć do foremek. Wygładzić powierzchnię wodą. Jeden bochenek posypałam makiem a drugi sezamem. Pozostawić jeszcze na 30 minut. Piec 1 godzinę w temp. 200 stopni.
Smacznego.
0
komentarze
Prześlij komentarz
Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad. Anonimie-podaj swoje imię. Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych. Dziękuję i zapraszam ponownie.
Hej! Nazywam się Dorota Owczarek-Osowski. Gotuję to co lubię i piekę to co uwielbiam. Kocham kuchnię włoską i testowanie nowych produktów. Zapraszam Cię w kulinarną podróż po smakach z całego Świata. Więcej na mój temat.
0 komentarze
Prześlij komentarz
Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.