Bardzo lubię ten aromat czosnku jak piekę te pałeczki z kurczaka.
Składniki:
pałki z kurczaka (po 2 na osobę)
4 ząbki czosnku
papryka mielona
olej do smażenia
Czosnek przecisnąć przez praskę a następnie natrzeć nim pałki kurczaka. Posypać grubo słodką papryką. Zostawić na 30 minut. Następnie piec na oleju na złoty kolor albo upiec w piekarniku. Smacznego.
0
komentarze
Prześlij komentarz
Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad. Anonimie-podaj swoje imię. Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych. Dziękuję i zapraszam ponownie.
Hej! Nazywam się Dorota Owczarek-Osowski. Gotuję to co lubię i piekę to co uwielbiam. Kocham kuchnię włoską i testowanie nowych produktów. Zapraszam Cię w kulinarną podróż po smakach z całego Świata. Więcej na mój temat.
0 komentarze
Prześlij komentarz
Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.