Zapraszam serdecznie.
Składniki:
- 200 g fasolki szparagowej
- 1/2 brokuła
- 2 pomidory paprykowe
- 100 g sera żółtego startego
- 300 g jogurtu greckiego
- 2 łyżki majonezu
- 2 ząbki czosnku
- 1 łyżeczka papryki słodkiej
- sól, pieprz do smaku
Wykonanie:
Brokuły gotować ok 3 minut.
Ugotować także fasolkę.
Schłodzić.
Pomidora pokroić w pół plasterki
Składniki sosu wymieszać i doprawić.
Składniki sałatki wymieszać i polać sosem.
Odstawić na 15 minut aby smaki wymieszały się ze sobą.
Posypać tartym serem.
Smacznego.
Przepis własny.
0 komentarze
Prześlij komentarz
Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.