UWIELBIAM GRILLOWANY OSCYPEK.
SKŁADNIKI:
- 2 pachnące oscypki
- 1 jajo
- 1 łyżka mleka
- bułka tarta do panierowania
- ŻURAWINA SUSZONA 150 G(nie miałam innej ale i tak wyszło nieźle)
Oscypki pokroić na plastry.
Zanurzyć w rozbełtanym z mlekiem jaju.
Obtoczyć w bułce tartej.
Grillować na patelni bądź na grillu jak kto uważa i tak będzie pyszny.
Przygotowanie żurawiny:
Owoce zalać wrzątkiem ok.1/2 szklanki.
Zagotować i dodać 1 łyżkę cukru.
Pogotować chwilę aż owoce ładnie napęcznieją.
Jest znakomita.
SMACZNEGO!
1 komentarze
proste, a jakie dobre :D
OdpowiedzUsuńMiło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.