Marchewki obrać i gotować w wodzie z solą ok. 3-5 minut. Masło rozpuścić w rondelku ,dodać miód, chwilę razem pogotować. Osączone marchewki wrzucić do mieszaniny miodu i masła i gotować ok. 5 minut. Będzie pysznie i aromatycznie. Smacznego.
Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad. Anonimie-podaj swoje imię. Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych. Dziękuję i zapraszam ponownie.
Hej! Nazywam się Dorota Owczarek-Osowski. Gotuję to co lubię i piekę to co uwielbiam. Kocham kuchnię włoską i testowanie nowych produktów. Zapraszam Cię w kulinarną podróż po smakach z całego Świata. Więcej na mój temat.
1 komentarze
z pewnością będę musiała wypróbować, bo mój Luby kocha marchewkę;)
OdpowiedzUsuńMiło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.