Składniki:
- średnia główka kapusty pekińskiej
- 3 duże pomidory
- 1 duży ogórek zielony (wężowy)
- mała puszka kukurydzy
- 1 duża papryka czerwona
- sos sałatkowy Winegret
Pomidory pokroić w dużą kostkę bez pestek.
Ogórka sparzyć i pokroić w grubą kostkę.
Dodać osączoną kukurydzę.
Paprykę pokroić w dużą kostkę i dodać do sałatki.
Przygotować sos winegret i polać sałatkę.
Wymieszać.
Schłodzić.
Smacznego.
2 komentarze
To prawda - jest na pewno pyszna! ps. Czy tapeta zmienia Ci się zgodnie z pogodą? Bo leje u Ciebie tak, jak u mnie za oknem ;)
OdpowiedzUsuńTo prawda u mnie kropelkowo...ale bez przesady ha ha ha:-)
OdpowiedzUsuńMiło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.