Ponieważ smażyłam czereśnie do placka a miały dużo soku więc taki napój sam się nawinął do wykonania.
Składniki:
1 szklanka syropu z czereśni
1 łyżka konfitury wiśniowej
1 litr wody mineralizowanej
1 łyżka cukru
plasterki z połowy cytryny
Składniki połączyć ,wymieszać i gotowe. Schłodzić.
Smacznego.
0
komentarze
Prześlij komentarz
Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad. Anonimie-podaj swoje imię. Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych. Dziękuję i zapraszam ponownie.
Hej! Nazywam się Dorota Owczarek-Osowski. Gotuję to co lubię i piekę to co uwielbiam. Kocham kuchnię włoską i testowanie nowych produktów. Zapraszam Cię w kulinarną podróż po smakach z całego Świata. Więcej na mój temat.
0 komentarze
Prześlij komentarz
Miło że mnie odwiedziłeś....zostaw po sobie ślad.
Anonimie-podaj swoje imię.
Jeśli podoba Ci się mój blog to proszę dodaj go do obserwowanych.
Dziękuję i zapraszam ponownie.